Flyg Phuket - Filippinerna (Foto: Göran Ingman)

2013-05-21 Snart finns möjlighet att enkelt kombinera Thailands och Filippinernas öar, för den som vill upptäcka Sydostasien. I höst startar det första direktflyget mellan Manila och Phuket.

Vad sägs om att uppleva både välkända och exploaterade Phuket och någon av Filippinernas mer lågmälda strandresmål på samma resa?

När flygbolaget Cebu Pacific i höst startar direktflyg mellan Phuket och Manila finns den möjligheten.

Cebu Pacific är Filippinernas nationella, och största, flygbolag. Linjen mellan Manila och Phuket ska trafikeras med en Airbus A320 tre dagar i veckan.

Flyg till Phuket för 150 kronor

– Cebu Pacific är stolta över att göra Phuket tillgänglig för ännu fler resenärer och vi uppmanar alla att dra fördel av Cebu Pacifics prisvärda biljetter till denna världsberömda turistattraktion, säger flygbolagets vice marknadschef Candice Lyog i ett pressmeddelande.

De första biljetterna säljs till kampanjpriset 999 peso, cirka 150 kronor, per resväg. Ordinare pris för en tur/retur-biljett kommer sedan att gå på från 3499 peso, cirka 520 kronor.

Cebu Pacific har tre till nya flyglinjer på gång. Inrikes till Masbate med start 1 juni, till Taiwans huvudstad Taipei från 5 juli och långlinjen till Dubai den 7 oktober.